EHBO

Modiver, met een sterke toewijding aan veiligheid en hulpverlening, heeft een vruchtbare samenwerking opgebouwd met De Wildt Training en Hulpverlening, een gerenommeerd trainingsbedrijf met jarenlange ervaring in eerstehulpverlening en bedrijfshulpverlening (BHV), en het Oranje Kruis, een prestigieuze organisatie die bekend staat om zijn hoogwaardige EHBO-opleidingen. Deze drievoudige samenwerking stelt Modiver in staat om uitgebreide EHBO-, BHV- en Oranje Kruis-gecertificeerde diensten aan te bieden, en zo te zorgen voor een veilige omgeving tijdens evenementen en in diverse operationele contexten.

De Wildt Training en Hulpverlening brengt een schat aan expertise op het gebied van EHBO en BHV met zich mee. Met hun jarenlange ervaring in het trainen van professionals in levensreddende vaardigheden en veiligheidsprotocollen, dragen ze bij aan de deskundigheid van Modiver op het gebied van hulpverlening en veiligheid.

Het Oranje Kruis staat bekend om zijn uitmuntende EHBO-opleidingen en certificeringen. De samenwerking met Modiver versterkt de kwaliteit van de EHBO-diensten aanzienlijk, aangezien Modiver-medewerkers worden opgeleid en gecertificeerd volgens de hoogste normen die het Oranje Kruis hanteert. Dit garandeert dat de verstrekte EHBO-zorg van de hoogste kwaliteit is en aan de meest recente richtlijnen voldoet.

Modiver maakt gebruik van deze gecombineerde expertise om EHBO-diensten aan te bieden bij evenementen en op locaties waar veiligheid en medische hulp nodig zijn. Hun goed opgeleide medewerkers kunnen snel reageren op noodsituaties, medische hulp verlenen en de veiligheid van deelnemers en bezoekers waarborgen.

Bovendien is BHV (bedrijfshulpverlening) een integraal onderdeel van Modivers dienstverlening. Ze zijn goed uitgerust om organisaties te ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van BHV-plannen en -procedures, zodat bedrijven voorbereid zijn op noodsituaties op de werkplek. Dit omvat training van personeel in BHV-vaardigheden en het inrichten van veilige werkomgevingen.

Samengevoegd vormen Modiver, De Wildt Training en Hulpverlening en het Oranje Kruis een krachtige alliantie om veiligheid en hulpverlening naar een hoger niveau te tillen. Hun gezamenlijke inspanningen resulteren in effectieve EHBO- en BHV-diensten die de veiligheid van mensen op evenementen en in zakelijke omgevingen waarborgen, met accreditatie van het gerenommeerde Oranje Kruis als kers op de taart.